Termeni și condiții

Utilizarea site-ului

Pentru a fi informat despre toate condiţiile de utilizare ale acestui site, vă rugăm să parcurgeţi toate secțiunile următoare.

DEZ ANTONY PROFESIONAL S.R.L (denumită în continuare Vânzător) își rezervă dreptul de a face modificări și actualizări ai termenilor şi condiţiilor, precum şi ale ofertei, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor. De asemenea, Vânzătorul își rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsă de acurateţe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil. Implicit Vânzătorul nu își asumă răspunderea pentru eventualele erori de preţ sau disponibilitate stoc. Aceste erori nu obligă Vânzătorul la nicio acţiune. Preţurile şi disponibilitatea produselor comercializate de către Vânzător pot suferi modificări ulterioare, acest lucru fiind influenţat de factori externi precum politica de preţuri a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor de pe stocul acestora. Confirmarea comenzii ( disponibilitate stoc și preţ) este finalizată doar după procesarea acesteia de către reprezentanţii Vânzătorului. Continuarea utilizării site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate. Tot conținutul site-ului www.dez-antony.ro este proprietatea  Vânzătorului si este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul scris al  Vânzătorului a oricaror elemente regăsite în site, chiar dacă aceste elemente poartă marcaje de protecţie, atrage după sine consecințele prevăzute de legislaţia în vigoare. Pentru a ne sesiza orice încălcare privind legea pentru protecția drepturilor de autor, ne puteți contacta la office@dez-antony.ro.

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor prezentate pe site-ul www.dez-antony.ro implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos.

 

Date Generale – Termeni și condiții

Magazinul online www.dez-antony.ro este administrat de compania DEZ ANTONY PROFESIONAL S.R.L., înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J23/3776/2016, având CUI 28464019, identificator unic la nivel european ROONRC.J23/3776/2016, cu sediul social în Str. Şcolii 73, Popeşti-Leordeni, Ilfov, Romania, Tel. +4 0735 645 261 și cont bancar RO63BRDE441SV19479864410 deschis la B.R.D. - VĂCĂREŞTI.

În momentul plasării unei comenzi în magazinul online www.dez-antony.ro, cumpărătorul își exprimă acordul cu înregistrarea unui cont pe adresa de email specificată și cu metoda de comunicare electronică prin intermediul email-ului și / sau telefonic. Transmiterea comenzii pe site va fi urmată de recepția unui email automat care atestă doar plasarea comenzii. Comanda este finalizată doar după ce Vânzătorul va confirma cumpărătorului disponibilitatea stocului (telefonic sau prin e-mail).


Facturarea comenzilor

Fiecare comandă confirmată specifică produsele, prețurile, modalitatea și termenul de plată. Vânzătorul va emite cumpărătorului o factură fiscală corespunzătoare pentru bunurile și serviciile livrate. Cumpărătorul are obligația de a furniza toate informațiile corecte necesare emiterii facturii fiscale în acord cu legislația în vigoare.

 

Prețurile și informațiile despre produse.

Prețurile prezentate în cadrul magazinului online www.dez-antony.ro includ TVA (19%) . Prețurile nu includ costurile de livrare.

Prețurile de pe factura fiscală emisă cumpărătorului vor fi identice cu cele specificate în mesajul de acceptare a comenzii de către Vânzător.

Conținutul site-ului www.dez-antony.ro (textele, denumirile și descrierile produselor, caracteristicile tehnice, imaginile, simbolurile) este alcătuit în colaborare cu reprezentanţii producătorilor/furnizorilor produselor listate şi pot fi incomplete din motive legate de spaţiu şi/sau structura informaţiei. Din acest motiv, Vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site.

Imaginile produselor sunt prezentate în cadrul magazinului online www.dez-antony.ro sunt reale cu titlu de exemplu şi uneori pot fi diferite față de produsele livrate (prin culoare, etc.).

Vânzătorul nu garantează și nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea informaţiilor şi serviciilor de pe acest site.

Prețurile, ofertele, situația stocului, specificațiile și imaginile pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

 

Modalități de expediție și livrare

  • Livrarea pieselor auto comercializate de către Vânzător pe teritoriul României se face prin  Fan Courier în max 24-48 h, de la momentul finalizării comenzii.
  • Toate comenzile lansate și finalizate până la ora 17.00 vor fi procesate şi livrate în ziua respectivă.
  • Comenzile lansate dupa ora 17:00 vor fi procesate şi livrate a doua zi.
  • Comenzile lansate sâmbătă şi duminică vor fi procesate şi livrate luni, ajungând la destinaţie în cursul zilei de marţi.
  • Coletele care se livrează prin curier au factură, certificate de garanţie etc. ataşate pe colet, într-un plic transparent. Înainte de a arunca ambalajele vă rugăm să desprindeţi de pe colet documentele de expediţie și factură.
  • Produsele comandate pe www.dez-antony.ro se pot ridica personal de la sediul firmei din Str. Şcolii 73, Popeşti-Leordeni, Ilfov, România, de Luni până Vineri între orele 9.00-17.00.
  • Produsele se livrează ambalate corespunzator, în cutii de carton.